TAATTUA LAATUA AMMATTILAISILLE

TAATTUA LAATUA AMMATTILAISILLE

TAATTUA LAATUA AMMATTILAISILLE

TAATTUA LAATUA AMMATTILAISILLE

TAATTUA LAATUA AMMATTILAISILLE

TAATTUA LAATUA AMMATTILAISILLE

Palvelut

Korjaamo

Korjaamomme on erikoistunut impulssi- ja paineilmanaulaimien sekä sähkötyökalujen korjaamiseen.

Takuuhuollot:

 • Hitachi, Paslode ja BEX naulaimet
 • Hitachi sähkötyökalut

Toimimme myös K-raudan ja Rautian myymien pienkoneiden takuuhuoltopisteenä.

Toimitamme varaosia myös moniin muihin konemerkkeihin.

Putoamissuojainten tarkastuspalvelu

Henkilösuojainten valintaa ja käyttöä työssä koskevan valtioneuvoston päätöksen (1407/1993) mukaan työnantajan on varmistauduttava suojainten asianmukaisesta toimintakunnosta huoltojen ja korjausten avulla ja tarvittaessa uusittava suojaimet. Henkilönsuojaimen valmistajan on puolestaan annettava suojaimen mukana riittävät ohjeet sen käytöstä, huollosta ja vanhenemisominaisuuksista (valtioneuvoston päätös 1406/1993).

Valmistajan valtuuttaman pätevän henkilön on vähintään kerran vuodessa tarkastettava kyseinen suojain tai suojainyhdistelmä.

Valtuutettu tarkastaja Mikko Outinen suorittaa vuosittaisia tarkastuksia.

Varusteet on tarkastettava säännöllisesti k.o. työhön pätevöityneen henkilön ja valmistajan toimesta. Perusteellisempi tarkastus on suoritettava vähintään kerran vuodessa. Mikäli varustukseen kohdistuva rasitus on kovasta työstä tai liasta johtuen suuri, on tarkastus suoritettava useammin.

Putoamissuojainten valtuutettu tarkastaja:
Mikko Outinen 040 556 2842

Myynti

Ammattitaitoiset myyjämme palvelevat teitä vuosien kokemuksella. Voit pyytää meiltä asiantuntijan käymään yrityksessäsi kartoittamassa tuotetarpeenne ja tarvittaessa auttamaan kiinnittämisen ongelmatilanteissa.

  Nimi*

  Sähköposti*

  Kenelle haluat lähettää viestin

  Aihe

  Viesti

  Erikoistuotteet

  Olemme valtakunnallisesti tunnettuja kiinnikkeiden erikoistuoteosaamisestamme. Tuotteiden poikkeavat mitoitukset, lujuudet ja materiaalit ovat meille arkipäivää, nopeasta toimitusajasta tinkimättä. Kysy lisää myyjiltämme.

  Hyllytys

  Meillä on vuosien kokemus hyllytyspalveluista. Yhdessä voimme rakentaa juuri teille parhaiten sopivan ratkaisun. Tärkeimpinä asioina ovat oikean tuotteen toimittaminen oikeaan paikkaan oikea-aikaisesti.

  Sahaus

  Tampereen ja Porin pisteissämme on sahauspalvelu, joten voit tilata esim. kierretangot valmiiksi katkaistuna haluamillasi mitoilla.

  Nostovälineet

  Nostovälinepalvelumme pitää sisällään lakisääteiset vuositarkastukset, käytössä kuluneiden tai vaurioituneiden nostoketjujen korjaamiset CE-merkityillä varaosilla, sekä uusien ketjujen valmistukset asiakasmittojen mukaisesti.

  Logistiikka

  Logistiikkapalveluina tarjoamme erikoistuotteiden – tai mittojen valmistus ja varastointipalvelua, sekä kuljetusratkaisuja.